Lediga tjänster

Vi söker en Barnmorska/Sjuksköterska till IVF-kliniken Falun

Vi utför provrörsbefruktning i privat regi och är stationerade i ett sekelskifteshus i centrala Falun. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av läkare, barnmorskor, embryologer och sekreterare. Verksamheten bedrivs dagtid. Du bör vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Arbetet är självständigt och utvecklande.

Arbetsuppgifter: Planering, samordning, assistans vid mindre operativa ingrepp, omvårdnad, informationssamtal och telefonrådgivning.

Kvalifikationer: Legitimerad barnmorska eller legitimerad sjuksköterska

 Varaktighet: tillsvidare anställning efter 6 månaders provtjänstgöring

 Tillträde: Snarast efter överenskommelse

 Arbetstid/Varaktighet: Heltid

 Lön: Fast lön, Individuell lönesättning

 Kontaktpersoner: Maria Blennborn barnmorska tel. 070-629 8292 maria.blennborn@ivfkliniken.se

 Ansökan: Sista ansökningsdag 2016-08-21

Vi söker en IVF läkare till Fertilitetscentrum Stockholm

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Fertilitetscentrum Stockholm kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av människor med barnlängtan. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete präglat av nära patientkontakt och kontinuitet. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning vid fertilitetsproblematik och utföra fertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget absolut krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Stenfelt, verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare

camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se

HR-ansvarig IVF Sverige Cecilia Andrén, Tel: 070-688 92 40

cecilia.andren@fertilitetscentrum.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida http://fertilitetscentrum.se/stockholm/

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 8/7 2016.