Lediga tjänster

 

Vi söker en IVF läkare till Fertilitetscentrum Stockholm

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Fertilitetscentrum Stockholm kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av människor med barnlängtan. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete präglat av nära patientkontakt och kontinuitet. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning vid fertilitetsproblematik och utföra fertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget absolut krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Stenfelt, verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare

camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se

HR-ansvarig IVF Sverige Cecilia Andrén, Tel: 070-688 92 40

cecilia.andren@fertilitetscentrum.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida http://fertilitetscentrum.se/stockholm/

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 8/7 2016.

 

 

Läkarsekreterare till fertilitetscentrum Stockholm

Är du intresserad av ett meningsfullt arbete som läkarsekreterare på Fertilitetscentrum Stockholm som är en del av IVF Sverige, nordens största företag inom reproduktionsmedicin? Vi söker en läkarsekreterare till vår klinik som idag har 24 medarbetare. Som läkarsekreterare på Fertilitetscentrum Stockholm kommer du att ha ett spännande och varierande arbete. Är du ute efter ett viktigt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig. Hos oss på Fertilitetscentrum Stockholm är passion är den främsta meriten.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga läkarsekreteraruppgifter som att skriva journaler, protokoll, ha administrativa uppgifter som fakturahantering, vara stöd till våra ekonomer, ansvara för handkassa, dokumenthantering för nyanställd personal, remisshantering, bokning, receptionsarbete bland annat.

Vem är du?

Vi söker dig som har läkarsekreterarutbildning eller annan motsvarande utbildning. Erfarenhet från arbete med journalhantering och medicinsk administration är meriterande. God datorvana är en förutsättning.

Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi erbjuder individuell lönesättning.

Kontaktperson

För mer information kring tjänsten kontakta Lena Ydenius, 070-4954712. kan också läsa mer om verksamheten på http://fertilitetscentrum.se/stockholm/

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till Lena Ydenius snarast möjligt, lena.ydenius@fertilitetscentrum.se dock senast 2016-06-19. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Barnmorska Fertilitetscentrum Göteborg

Vi söker en barnmorska till Fertilitetscentrum Göteborg. Fertilitetscentrum Göteborg är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla par är unika och behöver individuell behandling. Detta gäller både det medicinska och det personliga omhändertagandet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Fertilitetscentrum Göteborg drivs idag i privat regi av IVF Sverige, Nordens största aktör inom IVF, bestående av totalt 8 IVF-kliniker med ca 165 anställda och verksamhet i Sverige, Norge och på Island.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och rådgivning per telefon, men även att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska, det är en fördel om du har erfarenhet av IVF. Du ska vara en flexibel person med utpräglad servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar även andra språk utöver det svenska och engelska.

Kontaktperson För mer information om tjänsten kontakta Birgitta Attebo, enhetschef på mottagningen. Telefon: 0707882084

Epost: birgitta.attebo@fertilitetscentrum.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till birgitta.attebo@fertilitetscentrum.se snarast möjligt.

 

Vi söker en verksamhetschef till vår expansiva verksamhet i Umeå!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens helhet. Du ska leda, följa upp och utveckla klinikens verksamhet och blir i högsta grad delaktig i företagets framtida utveckling, inte minst vad gäller donationsverksamheten och samarbeten med gynekologer.

Du rapporterar direkt till VD för IVF Sverige och ansvarar för klinikens ledningsgrupp bestående av medicinsk chef (för det fall verksamhetschefen ej är läkare), laboratoriechef samt chefssjuksköterska.

Kvalifikationer
Du som söker har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla sjukvårdsverksamhet. Mycket goda referenser är ett krav.

Du måste ha intresse för att utveckla både medarbetare och verksamhet. Du skall vara engagerad och tydlig i ditt ledarskap och ha förmågan att få olika personalkategorier att arbeta mot samma mål. Ledarskapsutbildning, kunskap i personalfrågor och ekonomi är meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av att arbeta inom privat driven hälso- och sjukvård är det en fördel.

Personliga egenskaper
Du har förmågan att utveckla medarbetarnas kompetens och skapa ett positivt arbetsklimat. Att sträva efter effektivitet i arbetet liksom att uppnå ekonomiska resultat är självklart för dig. Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, lyhördhet, kommunikationsförmåga och tydlighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och samtidigt roligt arbete i en framgångsrik/växande organisation. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning,

Ersättning
Fast månadslön.
Så ansöker du

För mer information kontakta gärna HR- ansvarig Cecilia Andrén på 070-688 92 40. Du skickar din ansökan till henrik.hernander@ivfsverige.se så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

IVF-kliniken Umeå vid Norrlands Universitetssjukhus drivs idag i privat regi av IVF Sverige, Nordens största aktör inom IVF-behandlingar med sju kliniker i Sverige och Norge. Gruppen arbetar under två varumärken IVF-kliniken och Fertilitetscentrum och utför idag cirka 7 000 IVF-behandlingar per år. IVF Sverige har även ett eget forskningsbolag. IVF-kliniken Umeå utför cirka 800 IVF-behandlingar per år och bedriver samtidigt som enda privata enhet i Sverige även en fullskalig spermie- och äggdonationsverksamhet.