Lediga tjänster

Vi söker en IVF läkare till IVF kliniken Stockholm

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på IVF kliniken Stockholm kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av människor med barnlängtan. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete präglat av nära patientkontakt och kontinuitet. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare, barnmorskor och embryologer på kliniken ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning vid fertilitetsproblematik och utföra fertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget absolut krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Klinta, verksamhetschef 070-4338892, marie.klinta@ivfkliniken.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida: http://www.ivfkliniken.se/stockholm/

HR-ansvarig IVF Sverige Cecilia Andrén, Tel: 070-688 92 40

cecilia.andren@ivfsverige.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till marie.klinta@ivfkliniken.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 17/11 2016.

Vi söker en barnmorska till Barnmorskemottagningen CuraÖresund

Är du intresserad av ett meningsfullt arbete som barnmorska på Barnmorskemottagningen CuraÖresund som är en del av IVF Sverige, nordens största företag inom reproduktionsmedicin. Som barnmorska på CuraÖresund kommer du att ha ett spännande och varierande arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss är passion den främsta meriten. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

På barnmorskemottagningen arbetar vi enligt ackrediteringsvillkoren för hälsovalet och du ansvarar för handläggandet av den normala graviditeten, erbjuder förlossningsförberedande kurser, preventivmedelsrådgivning samt STI provtagning. Dessutom cellprovskontroller enligt screeningprogrammet.

Utöver ovanstående kan arbetet innebära utåtriktat arbete samt rådgivning kring levnadsvanor gärna genom motiverande samtal. I arbetet ingår även handledning av studerande då vi anser att forskning samt utvecklingsarbete är viktigt. Därav deltar vi också aktivt i studier.

Arbetet är självständigt och stimulerande. Du kommer att arbeta i ett team som består av barnmorskor, sexolog samt läkare. Vi arbetar aktivt med jämlikt föräldraskap samt har HBTQ kompetens sedan 2014. Hållbarhetsarbete är också något som ligger oss varmt om hjärtat och är något som vi kommer att intensifiera arbetet med framöver.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad barnmorska med erfarenhet av mödravård. En pigg och glad person som ser utmaningar som möjligheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god trivsel i den dagliga verksamheten och medverkar till att alla patienter känner sig väl bemötta.

Anställningsform

Vikariat ca 11 månader 80- 100%.. Vi erbjuder individuell lönesättning.

Kontaktperson

För mer information kring tjänsten kontakta Suzanne Lindholm, verksamhetschef tel 040-6150605 eller 040-6150617. Du kan också läsa mer om verksamheten på http://www.barnmorskemottagningen.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till suzanne.lindholm@ivfkliniken.se  snarast möjligt, dock senast 2016-11-13. Intervjuer kan ske löpande även under ansökningstiden.

 

Embryolog Fertilitetscentrum Stockholm

Vi söker en embryolog till Fertilitetscentrum Stockholm. Fertilitetscentrum Stockholm är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla par är unika och behöver individuell behandling. Detta gäller både det medicinska och det personliga omhändertagandet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Fertilitetscentrum Stockholm drivs idag i privat regi av IVF Sverige som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 7 500 IVF-behandlingar per år på åtta kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar. Besök oss gärna på www.ivfsverige.se

Arbetsuppgifter

Fertilitetscentrum Stockholm söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete och ESHRE-certifiering (klinisk embryolog). Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta laboratoriechef Susanna Apter, 070-421 92 27 .

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till susanna.apter@fertilitetscentrum.se och cecilia.andren@ivfsverige.se, snarast möjligt, dock senast 2016-10-30. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Barnmorska IVF kliniken Umeå

Vi på IVF kliniken Umeå har hjälpt många barnlösa par att bli gravida. Orsakerna till att den efterlängtade graviditeten inte kommer kan vara många. Hos oss får två tredjedelar av alla par sitt efterlängtade barn. IVF-kliniken i Umeå drivs idag i privat regi av IVF Sverige, Nordens största aktör inom IVF-behandlingar med åtta kliniker i Sverige, Norge och Island. IVF-kliniken Umeå utför cirka 650 IVF-behandlingar per år och bedriver samtidigt som enda privata enhet i Sverige även en fullskalig spermie- och äggdonationsverksamhet. Vi som arbetar på IVF-kliniken i Umeå har lång erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och vet att våra patienter är unika var för sig och har olika önskemål.

Arbetsuppgifter Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och rådgivning per telefon, men även att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är en fördel om du har erfarenhet av IVF men inget krav. Du ska vara en flexibel person med utpräglad servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar även andra språk utöver det svenska och engelska.

Arbetstid Vikariat som kan bli tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %. Helgarbete kan förekomma.

Kontaktperson För mer information om tjänsten kontakta Ann-Louise Knipström, enhetschef på mottagningen. Telefon: 070-3241762

Epost: annlouise.knipstrom@ivfkliniken.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till annlouise.knipstrom@ivfkliniken.se snarast möjligt, dock senast 2016-09-30. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

Vi söker en IVF läkare till Fertilitetscentrum Stockholm

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Fertilitetscentrum Stockholm kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av människor med barnlängtan. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete präglat av nära patientkontakt och kontinuitet. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning vid fertilitetsproblematik och utföra fertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget absolut krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Stenfelt, verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare

camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se

HR-ansvarig IVF Sverige Cecilia Andrén, Tel: 070-688 92 40

cecilia.andren@fertilitetscentrum.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida http://fertilitetscentrum.se/stockholm/

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 8/7 2016.