Lediga tjänster

 

 

Mottagningschef till Fertilitetscentrum Stockholm

Vi söker en mottagningschef till Fertilitetscentrum Stockholm. Fertilitetscentrum Stockholm är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla par är unika och behöver individuell behandling. Detta gäller både det medicinska och det personliga omhändertagandet för att uppnå bästa möjliga resultat. Fertilitetscentrum Stockholm drivs idag i privat regi av IVF Sverige, Nordens största aktör inom IVF, bestående av totalt 8 IVF-kliniker med ca 175 anställda och verksamhet i Sverige, Norge och på Island. Fertilitetscentrum Stockholm utför ca 900 IVF- behandlingar per år.

Som mottagningschef på Fertilitetscentrum Stockholm kommer du att ha ett varierande arbete på mottagningen med uppdraget att leda, följa upp och utveckla mottagningen och klinikens verksamhet och ingår i klinikens ledningsgrupp. Är du ute efter ett meningsfullt jobb med varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig, ta chansen!

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar för mottagningsgruppen och schemaläggning för mottagningen. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i koncernen IVF Sverige. Du kommer också att vara delaktig i att leda, följa upp och utveckla mottagningen och klinikens verksamhet utifrån uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska, det är en fördel om du har erfarenhet av IVF men inget krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Cecilia Andrén, HR ansvarig IVF Sverige. Tel: 070-688 92 40 Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida http://fertilitetscentrum.se/stockholm/

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till cecilia.andren@ivfsverige.se snarast möjligt, dock senast 2017-03-31. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

 

Vi söker en Embryolog till IVF-kliniken CuraÖresund

IVF-kliniken CuraÖresund drivs idag i privat regi av IVF Sverige, Nordens största aktör inom IVF, bestående av totalt 8 IVF-kliniker med ca 160 anställda och verksamhet i Sverige, Norge och på Island. IVF-kliniken CuraÖresund är belägen i Malmö med 16 medarbetare.

Som embryolog på IVF-kliniken CuraÖresund kommer du att ha ett spännande och varierande arbete i laboratoriet. Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling, mikroinjektion och frysförvaring av ägg, spermier och embryon. I koncernen utförs även kontinuerligt forsknings- och utvecklingsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk analytiker, biolog eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete och gärna ESHRE-certifiering (klinisk embryolog). Erfarenhet av mikroskopering, cellodling och sterilarbete är ett krav.

Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. I anställningsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid, helgtjänstgöring ingår. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson

För mer information kring tjänsten kontakta Ylva Ehrnström, tel 040-6150615 eller Christina Persson tel 0708-500665. Du kan också läsa mer om verksamheten på ivfsverige.se, ivfkliniken.se och barnmorskemottagningen.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jobb@ivfsverige.se snarast möjligt, dock senast 2017-04-20.

 

 

Vi fortsätter att växa och söker därför IVF-läkare till Göteborg, Umeå och Stockholm

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan tjänsten som IVF-läkare på IVF Sverige vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av människor med barnlängtan. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete präglat av nära patientkontakt och kontinuitet. Du kommer att bli en del av en grupp som har mycket erfarenhet och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

 

Vi söker en IVF läkare till Fertilitetscentrum Göteborg

Fertilitetscentrum Göteborg är en av Sveriges första privata kliniker för IVF. Idag utförs ca 1500 IVF-behandlingar per år hos oss. Det finns en stark forskartradition på kliniken och vår ambition är att även i framtiden fortsätta driva utvecklingen av IVF.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning vid fertilitetsproblematik och utföra fertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Westlander, verksamhetschef.

Epost: goran.westlander@fertilitetscentrum.se

Telefon: 073-3261125

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida:

http://fertilitetscentrum.se/goteborg/

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till goran.westlander@fertilitetscentrum.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 8/3 2017.

 

Vi söker en IVF läkare till IVF kliniken Umeå

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare, barnmorskor, embryologer, medicinska sekreterare och psykolog på kliniken ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning samt utföra fertilitetsbehandlingar. En betydande andel av verksamheten handlar om gametdonation. Umeå-kliniken har en egen spermiebank.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget absolut krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Svensson, verksamhetschef 090-785 69 49, karin.svensson@ivfkliniken.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida:http://www.ivfkliniken.se/umeå/

HR-ansvarig IVF Sverige Cecilia Andrén, Tel: 070-688 92 40

 

Vi söker IVF läkare till Fertilitetscentrum Stockholm

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Stenfelt, verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare tel: 070-751 62 22 camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida http://fertilitetscentrum.se/stockholm/.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 31/3 2017.

Klinikerna drivs idag i privat regi av IVF Sverige som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på åtta kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar. Besök oss gärna på www.ivfsverige.se