Lediga tjänster

Barnmorska IVF kliniken Umeå

Vi på IVF kliniken Umeå har hjälpt många barnlösa par att bli gravida. Orsakerna till att den efterlängtade graviditeten inte kommer kan vara många. Hos oss får två tredjedelar av alla par sitt efterlängtade barn. IVF-kliniken i Umeå drivs idag i privat regi av IVF Sverige, Nordens största aktör inom IVF-behandlingar med åtta kliniker i Sverige, Norge och Island. IVF-kliniken Umeå utför cirka 650 IVF-behandlingar per år och bedriver samtidigt som enda privata enhet i Sverige även en fullskalig spermie- och äggdonationsverksamhet. Vi som arbetar på IVF-kliniken i Umeå har lång erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och vet att våra patienter är unika var för sig och har olika önskemål.

Arbetsuppgifter Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och rådgivning per telefon, men även att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är en fördel om du har erfarenhet av IVF men inget krav. Du ska vara en flexibel person med utpräglad servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar även andra språk utöver det svenska och engelska.

Arbetstid Vikariat som kan bli tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %. Helgarbete kan förekomma.

Kontaktperson För mer information om tjänsten kontakta Ann-Louise Knipström, enhetschef på mottagningen. Telefon: 070-3241762

Epost: annlouise.knipstrom@ivfkliniken.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till annlouise.knipstrom@ivfkliniken.se snarast möjligt, dock senast 2016-09-30. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

Vi söker en IVF läkare till Fertilitetscentrum Stockholm

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Fertilitetscentrum Stockholm kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av människor med barnlängtan. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete präglat av nära patientkontakt och kontinuitet. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra fertilitetsutredningar, ta emot patienter för konsultation/rådgivning vid fertilitetsproblematik och utföra fertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget absolut krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Stenfelt, verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare

camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se

HR-ansvarig IVF Sverige Cecilia Andrén, Tel: 070-688 92 40

cecilia.andren@fertilitetscentrum.se

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida http://fertilitetscentrum.se/stockholm/

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@fertilitetscentrum.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 8/7 2016.